P          E          P               A            D            M            E            T            L            L          A

Estades d’aprenentatge i supervivència a Pietrasanta, Florència, Roma, Venècia, Nova York, Atenes, el Caire, París, Lisboa, Londres, Porto Alegre, Seül, Copenhagen, Milà, Montevideo, Berlín… Estudis d’Història de l’Art (UdG).

Màster en Disseny Industrial i Desenvolupament del Producte (UdG-UPC).

Màster en Arquitectura, Art i Espai Efímer (ETSAB-UPC).

Post-grau en Arquitectura Efímera: Muntatges  expositius i museístics i Post-grau en Arquitectura Efímera: Disseny Materials per a l’Exposició i Escenografia (ETSAB-UPC).

Estudis de Post-grau en Neuropsicopedagogia (UdG).

1986-1988 Artista de la galeria d’art contemporani ESPAIS (Girona).

1988-1995 Artista de la galeria d’art contemporani ARTUAL (Barcelona).

Des del 1986 exposa periòdicament (Egipte, Trajecte, Talaia, Cafetera exprés, Die-Mundi, Memoria-Nit-Oblit, “Le grand verre”, Les ciutats invisibles, Ratio-Emotio, Konst-Dest, Vísceres i sentiments, Tokonomas, Qui sóc?, de “K a N”, Distància zero, “Le grand verre”, Camp d’art, Admetlla-ESCULTURES, Empremtes…, H-101, De cap de Creus a…, Fragments d’una cúpula…, Punt zero, Aglomerat, Visions de futur, Històries del cor, El rostre i la màscara, Arquitectures sommiades, La velocitat i…) tant en galeries com en espais institucionals de Girona, Barcelona, Lleida, Madrid, la Corunya, Saragossa…, així com a d’altres països: França, Alemanya, Grècia, Brasil, Corea, Itàlia, Dinamarca…

Obra pública present a ciutats com Atenes (Grècia, 1989), Girona (1995), Porto Alegre (Brasil, 1996), Salt (Girona,1997-1998), Kwangju (Corea del Sud, 2001), Barcelona (2003).Salt (Girona, 2009-2010).

Representat (dècada dels 80 i 90) a les fires d’Arco per Espais i Dau al Set i de Niça per Artual.

 1988 Beca d’escultura de la Diputació de Saragossa (Tallers de pedra de Calatorao).

1988 Beca Actitudes per a l’exposició KONSTRUKTION-DESTRUKTION 88 de l’Institut de la Joventut del Ministeri de Cultura, desenvolupant el projecte informàtic al departament d’expresió gràfica de la Facultat d’Aeronàutica (Madrid).

1989 Beca del Ministeri d’Assumptes Exteriors per a estades a l’estranger (Grècia).

1993 cofundador del taller d’Art A.D.A.M amb Jordi Amagat.

1994Beca Joaquim Franch amb el projecte “Educació democràtica i d’ordenació estètica dels elements funcionals de l’Escola Eiximenis” amb el CEIP Eiximenis.

1997 Beca Josep Pallach de recerca pedagògica de la UdG i Ajuntament de Girona, pel projecte “Somni i Realitat invisibles” amb el CEIP Eiximenis.

Desde 1997 responsable del projecte “Arquitectura i entorn” al CEIP Eiximenis.

1999 Seleccionat per a les beques de l’Acadèmia Espanyola a Roma. Ministeri de Cultura.

1999-2000 Membre (secretari) de la junta directiva de l’ADI-FAD (Foment de les Arts Decoratives).

2001 Membre del primer Consell de les Arts i la Cultura de Girona.

2001 Segon premi en el I Simposi Internacional d’Escultura de Kwangju (Corea del Sud).

2001 Seleccionat per als premis FAD d’Arquitectura en l’apartat d’Espais Efímers amb”Escultures transitables” dins l’exposició “Utopies/Distopies: visions després del mur” a Visions de futur 2000. Aquest mateix any entra a formar part del Dossier Catalunya, artistes i assajos d’Ars Nova (cinquanta entre mil artistes de Catalunya).

2002 Seleccionat per als premis FAD d’Arquitectura en l’apartat d’Espais Exteriors per la col·laboració en un projecte d’espai públic amb el despatx Hereu-Español Arquitectes (plaça Dr. Adler, Lloret de Mar) projecte seleccionat per a la III Bienal Internacional d’Arquitectura del Paisatge de Barcelona.

2003 Cofundador i director de projectes de GATACA Produccions E.A.D.

2003 Finalista i premi FAD d’Arquitectura del jurat de l’opinió en l’apartat d’Espais Efímers amb el projecte “Un jardí al centre”, en col·laboració amb Daniela Colafranceschi (Arquitecte paisatgista), projecte seleccionat per a la III Biennal Internacional d’Arquitectura del Paisatge de Barcelona.

Del 1998 al 2009 professor del Màster Arquitectura, Art i Espai Efímer en els postgraus Arquitectura i Espais Museístics i Arquitectura i Artesania de l’ETSAB-UPC i participació també en tasques de tutories i tribunal de tesines del màster.

Ha donat cursos, seminaris i conferències en diferents universitats i institucions com: L’Escola d’Arquitectura a l’Universitat politecnica de Catalunya de l’UDG, (departament d’Història de l’Arquitectura i Nous materials en l’Arquitectura). A l’MD’A (La interdisciplinarietat   com a línia educativa: “Somni Realitat invisibles”), la Fundació UdG (“Escultures transitables-espais de percepció”), Escola d’Art d’Olot, Departament d’Educació Artística de la Facultat d’Educació de la UdG, a l’ICE-UAB (seminaris de formació del professorat), a l’IMEB (Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona), a l’ETSAB al Màster d’Arquitectura Efímera i Dp. Urbanisme,a l’ETSAV al Màster de Disseny d’Interiors, a l’ERAM – UDG seminari sobre creativitat i noves tecnologies, al Festival d’Art de Porto Alegre (Brasil) dins el simposi Arts Visuals Avui: Forma, Disforma, Hibridisme i Mutació juntament amb Glòria Bosch.

També ha publicat articles de recerca pedagògica (“Prespectiva Escolar” de Rosa Sensat) i arquitectura (“Arquitectura, art i espai efímer”, “Arquitectura, art i artesania” de la col.lecció ARQUITEXT Edicions UPC).

2004-2005 Tancant un cicle personal i artístic, reedició de KONSTRUKTION-DESTRUKTION 88/05 amb en Paco Torres Monsó al Museu d’Història de la Ciutat (Girona)…

2005-2006 Cofundador i director artístic de la galeria d’Art contemporani NO+ART.

 2007 An-arquitectures Galeria NO+ART de Girona i a la Galeria Copenhart de Copenhagen.

2008 Video instal.lació VERSUS” juntament amb Torres Monsó. Sales municipals Aj. De Girona.

 2008 Director de Projectes de la Fundació “ATRIUM-ARTIS”.

2008 Subvenció del fons per a la producció de projectes artístics i de pensament contemporàni de l’E.A.D.C. (Entitat Autònoma de Difusió Cultural) Generalitat de Catalunya pel projecte “Escultures Transitables-Espais de Percepció”.

2008 el projecte “La Forma articuladaal COAC de Girona.

 2010 “Laboratori de recerca en l’anàlisi i composició de la forma Arquitectònica”, Girona.

2009 Cofundador i Project-manager de Nomas Land Studio (N.L. Studio (arquitectura, escultura, disseny industrial i intervencios en el paisatge) amb l’Angels Gudmand, Philippe Bürcher i Marc Riera  Arquitectes.

2009  ConcursPremis AIPI d’Arquitectura, Milano.

2009 Ordenació parc Fundació UTZON a Alborg, Dinamarca. “Bering competition” concurs internacional d’arquitectura, Corea del Sud…

 2009 Capella apòcrifa “B-C”, Girona. 2009 Capsula-CVMC per Dissonàncies, BCN.

2009 Conferència i exposició pels alumnes de 5e d’Arquitectura i Belles Arts “ESCULTURES TRANSITABLESa l’espai La Pecera de l’ETSAB-UPC.  

2009  9 MESOS 9 ARTISTES cicle al CCM de Girona, Ajuntament de Girona.

2009 “Projectes i avant-projectes, apunts d’obres no realitzades (I)” Factoria de les Arts COMA-CROS, Fundació Atrium Artis, Aj. de Salt.

2009-2010 Codirector i coordinador juntament amb Doli Guix (Pedagoga) del  I Congrés d’ARQUITECTURA INFANTIL “Ensenyar arquitectura/Aprendre arquitectura” al COAC de Girona amb el suport del  dep.d’arquitectura i paisatge de la Generalitat de Catalunya.

2009 “Mòdul CAPSULA  C-2” (Laboratori d’anàlisi i composició) per Canòdrom 00:00:oo amb Marta Masferrer (Arquitecte) BCN.

2009-2010 Disseny d’Espai urbà (Plaça dels Colors) i l’Escultura “Capella d’ombres, llum i silenci” pelPla de Barris “SALT 70” Aj. De Salt, Girona.

2010 ”H-102” (L’Indiscernible Kantia) amb Jordi Amagat, Fundació Valvi, (Girona). Membre de la taula d’Urbanisme del PEC (Projecte educatiu de ciutat) Aj. de Girona, pel COAC Demarcacio de Girona.

 2010 “Les altres Venècies” (Pensament i creació contemporania a l’àrea Metropolitana de Girona), Factoria de les Arts COMA-CROS-Fundació Atrium Artis, Aj.de Salt (Girona).

2010 Cofundador deltaller-laboratori spaceGAP-arquitecturSTUDIO per a projectes i concursos internacionals.Col.laboradoren tasques d’anàlisis de projecte i disseny amb l’estudid’Arquitectura BORGOS-PIEPER (Londres-Barcelona).

2010 Conferència “La Forma articulada” dins el cicle ARQUIPINDOLES al COAC Demarcació de Girona.

2010/2011 Exposicions col.lectives a la Galeria “puntoaparte”, Barcelona.

2011“ La MARFA / Dissolució i mutacio del llenguatge urbà – percepció i pertinença” dinsl’Exposició: TEMOR I DESIG DE SER DEVORATS al BÒLIT, Centre d’Art Contemporani,Girona.

2010/2011 II Congrés d’ARQUITECTURA INFANTIL  “Ensenyar arquitectura/Aprendre arquitectura”.  Taller “Ensenyar arquitectura/Aprendre arquitectura”de formacio docent, COAC Girona/COAC Osona 2012

I Premi al Concurs Nacional pel disseny de l’stand del CSCAE (Consejo Nacional del Colegio de Arquitectos de España) – COAC (Col.legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya) per la Fira CONSTRUMAT-2011.

2011 Jornada “Escultures transitables”, Taula rodona: “Art, Paisatge, Intervenció” juntament amb: Joan Nogué (Director Observatori del Paisatge de Catalunya), Martiria Figueres (Paisatgista i Enguinyer agricola), Josep Fuses (Arquitecte), Lluis Sabadell (Artista Performer), El Puntal-Vila Showroom, Banyoles.

2011   Concurs ampliació Museu d’Escultura de Leganés. amb spaceGAP arquitecture STUDIO.

2011   Concurs reforma Front Marítim de Roses. amb spaceGAP arquitecture STUDIO.

2012  Concurs reforma accessos i terminal de Bus a Helsinki (Finlàndia). amb spaceGAP arquitecture STUDIO.

2012 CUBE. Mèxic, juntament amb Ferran Valls (Arquitecte)

2012/2013 Comissariat juntament amb Glòria Bosch de les Exposicions i activitats en Homenatge a Francesc Torres Monso90è Aniversari “Anar fent i prou…” (Fun. Vilacasas – Can Mario, Fun. Atrium Artis – Biblioteca Factoria Coma-cros, Fun. Josep Pla, Caixa Fòrum-Girona, Centre d’Estudis Catalans de la Sorbonne-Paris, Centre d’Arts Sta. Monica- espai “BALCÓ”, Barcelona, MDA. Museu d’Art de Girona).

2012 Projecte “abcq” – Aj. de Girona.

2012 “Ensenyar arquitectura/Aprendre arquitectura” i Taller de formació docent, COAC Girona.

2012  Seleccionat a la 7th European Biennal of Landscape Architecture amb el projecte “Plaça dels colors” i escultura “Capella d’ombres, llum i silencis” Expo. seu COAC-Catalunya, Barcelona.

2013  Conferència “Intuïció-Curiositat-Creativitat…” facultat de medicina UdG, dins el cicle: DIVENDRES,CIÈNCIA I DOCÈNCIA.

2013 Expo. “Estem enlloc” Espai d’Art l’Abadia- St.Joan les Abadesses.

2013 Direcció Laboratori i+d Art, Arquitectura i Pensament contemporani . C.C.Les Bernardes .(Diputació de Girona-Consell Comarcal del Girones) Salt.

2012-2013 Desenvolupament projecte i Expo Lletres toves de Torres Monsó “a,b,c,q”. juntament amb Andreu Carulla (Dissenyador industrial). Aj. De Girona .

2013 Expo. “Converses sobre unes converses” Museu d’Història de la Ciutat. Girona

2013 7ª Festival Pepe Sales “Sala Pati” de l’EMA. Aj. De Girona.

Pep Admetlla + [A3 efimers] “Jardí en pendent – Refugi per a jove poeta”, intervenció a l’espai urba d’Arquitectura efímera a “Temps de flors – 2013”. Promotor Aj. De Girona. Girona. Projecte seleccionat en la 17a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona (2014).

2013 Expo. “HIC ET NUNC” Fundació Atrium Artis. Biblioteca Factoria Cultural Coma-Cros. Salt.

2013 Taller interdisciplinari: “DEL CREADOR A L’OBRA” sobre el procés creatiu. Escola Municipal d’Art i Escola Municipal d’Humanitats. Girona.

2013 LLUÈRNIA 13. Intervenció a l’espai públic amb la vídeo instal.lació “Lux maquina o Arquitectures de la memoria” amb [A3 efímers] i Lluís Hereu. Olot.

2013 Assisteix com a alumne convidat a les classes de “NEUROANATOMIA” amb els professors Joan San i Xavier Xifro a la Facultat de Medicina de la UdG.

2013 Concurs “Senderos cruzados” amb Tallerdarquitectura a Roquetas de Mar (Màlaga).

2014 Presentació Projecte “abcq” amb Andreu Carulla (Dissenyador Industrial). Aj. de Girona.

2013-2014  Projecte: “Black hole o l’alè dels Déus” [after sculpture]. Publicació i Exposició en preparació.

2013-2014  Projecte: “Arquitectura per a un poema” Any Sunyer. Publicació i Exposició en preparació.

2014 Projecte: “Projectes a l’entorn de Rilke i Valery”. Espai Animula. BCN

2014 Exposició Concurs “Arquia” Girona amb spaceGAP arquitecture STUDIO. COAC.

2014 Escultura institucional: Premi Carrasco i Formiguera a la personalitat destacada en la Cultura i Humanitats. Girona.

2014 Coodirecció de les Primeres Jornades “Art, Arquitectura i Disseny Industrial” EPS-UdG.

2014 “SUPERFÍCIES-de la projecció de la superfície virtual a la superfície real” Art Cluster. Connexió Girona-Brooklyn.

2014 “Somni-realitat invisible” propostes pel viaducte de Girona. Taller a ECOSI amb Tallerdarquitectura, Habitar_Grup de recerca UPC i Lab.Bernardes. Girona.

2014 Lab.Bernardes i Escola d’Arquitectura UdG. Taller propositiu i Exposició per la millora urbana mitjançant el diàleg entre Art i Urbanisme.

2014 Partnership de l’Studio AlkyTECA-studio di architettura e ingegneria.