pepadmetlla@hotmail.com | M. 636 931 955

projectes

Diàleg a “La tercera cara de la lluna” d’Isaki Lacuesta al Bòlit

Diàleg a “La tercera cara de la lluna” d’Isaki Lacuesta al Bòlit

Hem fet una col·laboració, un diàleg que va més enllà de la forma a “La tercera cara de la lluna” que Lacuesta ha creat especialment per a la capella de Sant Nicolau.

L’exposició ha guanyat en la categoria d¡Espais Efímers un dels premis de la 23a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020, que organitza la demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Coac).

El Centre Pompidou de Paris va acollir el 2018 una retrospectiva d’Isaki Lacuesta, comissariada per Sylvie Pras i coordinada per Judith Revault. En aquesta exposició es van presentar dues noves instal·lacions Les imatges eco i Els films dobles que recreaven imatges sorgides tant  de creacions anteriors com de noves filmacions en diversos indrets del món.

Les dues videoinstal·lacions estrenades a París es presenten ara a Catalunya formant part de l’exposició “Les imatges eco”, la qual incorpora dues obres més, la videoinstal·lació La tercera cara de la Lluna que Lacuesta ha creat especialment per a la capella de Sant Nicolau en col·laboració amb l’escultor gironí Pep Admetlla, i Lunaby, un video-poema que Isaki Lacuesta dedica a la seva filla Luna.

Aquesta trilogia de videoinstal·lacions de gran format i el video-poema posen en relleu la capacitat creativa i pluridisciplinar d’Isaki Lacuesta com a artista visual, una faceta que ha desenvolupat des dels inicis de la seva carrera artística. Lacuesta parteix del cinema i les arts visuals per investigar nous formats de presentació de les obres, buscant la col·laboració amb creadors d’altres disciplines per generar obres sorprenents per la riquesa de mirades, veus i combinacions.

Vídeo de l’espai a Arts Santa Mònica (concretament a partir del minut 1:50 al 2:45)  https://youtu.be/BAd_0d_BRwo

PDF Llibre Les Imatges Eco

PDF 3a cara DIGITAL

Aquesta exposició és una coproducció de Bòlit, Centre d’Art Contemporani, Arts Santa Mònica, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Centre Pompidou

En col·laboració amb l’Institut Ramon Llull i el Centre d’Art Contemporani Fabra i Coats

Amb el suport de la Fundació Banc de Sabadell

Hi col·laboren LOOP Festival, Centre Cultural La Mercè, Museu del Cinema de Girona i Filmoteca de Catalunya

Del 25 de gener al 28 d’abril de 2019 al Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar, Bòlit_PouRodó i Bòlit_StNicolau

Del 23 de maig al 15 de setembre de 2019 a Arts Santa Mònica de Barcelona – Nivell 0 i nivell 2
Any 2019
Localitat Girona - Barcelona
Promotor Coproducció de Bòlit, Centre d'Art Contemporani, Arts Santa Mònica, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Centre Pompidou
Categoria Exposicions
Comparteix
pepadmetlla@hotmail.com | M. 636 931 955

iglesiesassociats