pepadmetlla@hotmail.com | M. 636 931 955

projectes

Diàleg a “La tercera cara de la lluna” d’Isaki Lacuesta al Bòlit

Diàleg a “La tercera cara de la lluna” d’Isaki Lacuesta al Bòlit

Hem fet una col·laboració, un diàleg que va més enllà de la forma a “La tercera cara de la lluna” que Lacuesta ha creat especialment per a la capella de Sant Nicolau.

El Centre Pompidou de Paris va acollir el 2018 una retrospectiva d’Isaki Lacuesta, comissariada per Sylvie Pras i coordinada per Judith Revault. En aquesta exposició es van presentar dues noves instal·lacions Les imatges eco i Els films dobles que recreaven imatges sorgides tant  de creacions anteriors com de noves filmacions en diversos indrets del món.

Les dues videoinstal·lacions estrenades a París es presenten ara a Catalunya formant part de l’exposició “Les imatges eco”, la qual incorpora dues obres més, la videoinstal·lació La tercera cara de la Lluna que Lacuesta ha creat especialment per a la capella de Sant Nicolau en col·laboració amb l’escultor gironí Pep Admetlla, i Lunaby, un video-poema que Isaki Lacuesta dedica a la seva filla Luna.

Aquesta trilogia de videoinstal·lacions de gran format i el video-poema posen en relleu la capacitat creativa i pluridisciplinar d’Isaki Lacuesta com a artista visual, una faceta que ha desenvolupat des dels inicis de la seva carrera artística. Lacuesta parteix del cinema i les arts visuals per investigar nous formats de presentació de les obres, buscant la col·laboració amb creadors d’altres disciplines per generar obres sorprenents per la riquesa de mirades, veus i combinacions.

Aquesta exposició és una coproducció de Bòlit, Centre d’Art Contemporani, Arts Santa Mònica, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Centre Pompidou

En col·laboració amb l’Institut Ramon Llull i el Centre d’Art Contemporani Fabra i Coats

Amb el suport de la Fundació Banc de Sabadell

Hi col·laboren LOOP Festival, Centre Cultural La Mercè, Museu del Cinema de Girona i Filmoteca de Catalunya

Del 25 de gener al 28 d’abril de 2019 al Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar, Bòlit_PouRodó i Bòlit_StNicolau

Any 2019
Localitat Girona
Promotor Coproducció de Bòlit, Centre d'Art Contemporani, Arts Santa Mònica, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Centre Pompidou
Categoria Exposicions
Comparteix
pepadmetlla@hotmail.com | M. 636 931 955

iglesiesassociats