pepadmetlla@hotmail.com | M. 636 931 955

projectes

Entre cos i enigma – Arquitectura dels sentits

Entre cos i enigma – Arquitectura dels sentits

Aquesta mostra recull la idea i la reproducció dels dibuixos, esbossos, plànols, maquetes i imatges del procés i el muntatge final del projecte “Entre cos i enigma – Arquitectura dels sentits”, que va formar part de l’exposició “Time Space Existence” organitzada per Global Art Affairs Foundation dins del Palazzo Bembo, a la 15a Mostra Internacional d’Arquitectura de la Biennal de Venècia (2016).

Entre cos i enigma – Arquitectura dels sentits és una obra en què cohabiten escultura, arquitectura, disseny industrial, urbanisme i pensament utòpic. El projecte és una màquina de grans dimensions que aixeca un pont imaginari a Girona, entre el passeig arqueològic i el monestir de Sant Pere de Galligants, construint entre aquest dos espais una estructura de ferro que levita.

Aquesta intervenció proposa una reflexió sobre una nova manera d’ocupar l’espai, reconèixer el traçat històric de la muralla i oferir unes noves vistes als visitants de la zona baixa de la Vall de Sant Daniel, en el context de Sant Pere de Galligants, Sant Feliu i la Catedral de Girona.

Any 2017
Localitat Bòlit Sant Nicolau i Museu d'Arqueologia de Catalunya - Girona
Promotor Bòlit. Centre d'Art Contemporani. Girona
Categoria Exposicions
Comparteix
pepadmetlla@hotmail.com | M. 636 931 955

iglesiesassociats